Last news in Fakti

12 Август, 2015 00:30 1 959 0

Леонардо ди Каприо - сериен убиец във филм на Скорсезе

  • мартин скорсезе-
  • леонардо ди каприо-
  • филм-
  • сериен убиец
Леонардо ди Каприо - сериен убиец във филм на Скорсезе - 1
Леонардо ди Каприо и Мартин Скорсезе. Снимка: АП/БТА

Актьорът Леонардо ди Каприо ще играе във филмовата адаптация на книгата на американския журналист и режисьор на документални филми Ерик Ларсън "Дяволът в Белия град", съобщи Deadline. Режисьор ще бъде  Мартин Скорсезе, който е работил с актьора в повече от пет филма.

Книгата се основава на реални събития. Предполага се, че ди Каприо ще играе серийния убиец Хенри Холмс - собственик на хотел в Чикаго, който, по различни данни, е убил между 50 и 200 от своите гости през 1983 г. по време на Световното Колумбово изложение. Холмс е арестуван през 1894 г., а две години по-късно е обесен. По време на процеса той признава само 27 от убийствата.

За адаптацията на книгата на Ларсън се заговори още през 2010 година, когато за главната роля пас се спрягаше ди Каприо. Тогава обаче не беше намерен режисьор и проектът беше замразен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА