2 Октомври, 2015 03:31 1 173 0

Даниел Крейг: Ще играя Джеймс Бонд, докато съм физически способен

  • даниел крейг-
  • джеймс бонд-
  • способен

Актьорът признава, че вече започва да чувства физическото натоварване на ролята

„Ще играя Джеймс Бонд, докато мога.“ Това заяви актьорът Даниел Крейг, цитиран от „Индипендънт“.

В следващите седмици предстои да излезе новия филм от поредицата за агент 007 - „Спектър“. Даниел Крейг признава, че по договор ще трябва да играе главната роля в още един филм и че физическото натоварване става все по-тежко с напредването на възрастта му. В Холивуд има все по-усилени слухове за избора на нов актьор за ролята на Джеймс Бонд, като фаворити са Том Харди и Хю Джакман. Все пак Крейг не изключва да играе в още филми за агент 007.

„Аз направо се скъсвам от работа. Става все по-трудно, но в живота нещата са такива. Ще продължа да играя докато съм физически способен на това. За мен е чест да играя Джейм Бонд. Това изстреля моята кариера. Имам договор за още един филм. Не мога обаче да предвидя дали ще има още след това.“, заяви Крейг.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА