Last news in Fakti

5 Януари, 2016 00:04 1 350 0

Guns N' Roses се събират отново

  • guns n' roses-
  • събиране-
  • група

Guns N` Roses ще се събират в оригиналния си състав като хедлайнер на фестивала за музика и изкуствата Коачела през април, обяви "Билборд". Фронтменът Аксел Роуз и китаристът Слаш не разговарят помежду си от години. За последен път двамата рокаджии и основатели на групата са били заедно на сцена на 17 юли 1993 г. в Буенос Айрес, Аржентина, припомня изданието.

Според него Guns ще се съберат в оригиналния си състав не само за фестивала Коачела. Рокаджиите ще свирят заедно в новата зала Лас Вегас арена в началото на април и освен това планират концерти на 25 стадиона в САЩ през лятото. Най-скорошното турне на Guns N' Roses включваше само Аксел Роуз от основателите на групата, уточнява Монитор.

През август миналата година "Ролинг стоун" съобщи, че фронтменът и китаристът са разговаряли за първи път от близо 20 години. Слаш напусна групата през 1996 година Масово се смята, че тогава двамата с Аксел Роуз са си говорили за последен път. Когато през 2012 година членовете на Guns N' Roses бяха въведени в Залата на славата на рокендрола, Роуз отказа честта и не присъства на церемонията. Фронтменът написа отворено писмо, поместено в "Лос Анджелис таймс", заявявайки, че никой няма право да говори от негово име, както и че няма интерес да се събере отново с бившите си колеги.

Слухове за събиране на Guns N' Roses има от години. През последните две седмици феновете интензивно спекулират, че "нещо се пече", след като сайтът на групата беше ъпдейтнат с оригиналното й лого


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА