Last news in Fakti

17 Януари, 2016 12:04 2 924 1

ЦРУ на война с филм на Майкъл Бей

  • цру-
  • филм-
  • майкъл бей

От там оспорват достоверността на показаните събития

Говорител на ЦРУ разкритикува последният филм на Майкъл Бей „13 часа: Тайните войници на Бенгази“, като „нарушение към хората и събитията, които са участвали в събитията през разглежданата нощ“, съобщи „Варайъти“.

Филмът проследява събитията от 11-ти септември 2012 г., когато американския посланик Крис Стивънс и други трима души бяха убити по време на обсада над дипломатически корпус и нападение на разделение на ЦРУ.

„Никой не бива да възприема този филм като документалистика. Той е нарушение  към хората и събитията, които служиха в Бенгази през онази нощ. Срамно е, че тези, които са направили филма, са решили да подчертаят героизма на някои хора, очерняйки героизма на други американци, които са се сражавали със злото“, заяви Райън Трапани.

Във филма шеф на база на ЦРУ, представен само като Боб, забавя потеглянето на спасителен екип, чието забавян е коствало живота на Стивън. Самият той проговори, като отрече показанато във филма. Следователи по ситуацията същи са отрекли да е имало подобна ситуация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 999

    0 0 Отговор
    Как не ги е срам ЦРУ да лъжат това не може да бъде!!!!!