4 Февруари, 2016 00:30 3 284 2

Кейт Уинслет: Леонардо можеше да се спаси в "Титаник"

  • кейт уинслет-
  • титаник-
  • леонардо ди каприо

Тя признава, че сцената със смъртта на Джак не е била добре изпипана

Актрисата Кейт Уинслет призна, че героят на Леонардо Ди Каприо в „Титаник“ е можел да се спаси, съобщи „Гардиън“.

На финала на култовия филм на Джеймс Камерън влюбените Роуз и Джак остават да се носят в океана след потъването на кораба. Джак обаче намира плаваща врата, върху която успява да качи Роуз и да я спаси от замръзване до смърт. Роуз успява да се спаси върху вратата, но Джак измръзва и умира. И до днес много фенове негодуват от сцената във филма, тъй като смятат, че на въпросната врата е имало достатъчно място и за двамата. Някои дори остават с впечатлението, че Роуз умишлено оставя Джак във водата, за да има по-големи шансове да се спаси.

През 2012 г. шоуто „Разбивачи на митове“ показа няколко различни варианта, в които Джак и Роуз е можело да се поберат на плаващата врата и заедно да се спасят. Режисьорът Джеймс Камерън постоянно повтаряше, че това не е възможно физически, но сега Кейт Уинслет призна в шоуто на Джими Кимъл, че може би сцената не е била добре изпипана.

„Всъщност имаше доста място на онази врата. Да, знам и съм съгласна. Мисля си, че Лео също можеше да се побере на нея“, заяви Уинслет.


 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    Е много ясно, че класите в обществото са представени с тази сцена.
  • 2 Джеймс Камерун

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ето един примерен край : Леонардо се качва на дъската и двамата са спасени и заживяват в Америка. Кейт обаче е хубавица, а Лео няма кинти. Един ден Кейт среща бовшия си годеник и разбира се, предпочита кинтите пред истинската любов, поради което напуска Лео и се жени за гадняра.
    Леонардо, вместо типично по американски да гръмне и двамата, и да гепи кинтите на гадняра, остава Кейт да си отиде.

    След две години Лео умира от силикоза в една от мините на въпросния гядняр, а когато съобщават на Кейт за смъртта му, тя безразлично вдига рамене и пита : Тоя па кой беше ?!

    ....и THE END

    Типично по американски ! :-)