Last news in Fakti

5 Февруари, 2016 05:00 1 770 0

C-Block се завръщат в България

  • концерт-
  • обичам 90-те-
  • ретро-
  • музика-
  • c-block-
  • българия

Концерът ще се състои на 11 юни тази година в София

C-Block се завръщат в България - 1

C-Block се завръщат отново в България - за петото юбилейно издание на концерта „Обичам 90-те“. Събитието ще се състои на 11 юни тази година в София.

Тазгодишното издание ще бъде едно от най-мащабните, чествайки петата годишнина от старта на деветдесетарската вълна в България.

C-Block ще се качат за трети път на сцената на партито - в компанията на La Bouche и Fun Factory. Изпълнителите на „Time is Ticking Away“ са любимци на българската и световна публика.

Организаторите от „Радио Енерджи“ и „Коко Ейджънси“ са подготвили специални изненади за музикалните фенове.

В месеца на любовта почитателите на ретро музиката могат да спечелят промоционален билет за двама за концерта. Влюбените ще могат да изненадат половинката си с двоен билет на цена от 60 лева за стандартен билет и 100 лева за ВИП билет. Празничните билети ще са в продажба от днес до 14 февруари.

Освен това посетителите на столичния The Mall ще могат да нарисуват на „Стената на любовта“ авторска валентинка за своята половинка в периода 12 – 14 февруари. Петима ще получат двойно билети за „Обичам 90-те“, съобщиха организаторите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА