7 Март, 2016 07:00 2 284 0

Крисчън Бейл: Не направих най-добрия Батман

  • крисчън бейл-
  • най-добрия-
  • батман

Актьорът усеща, че нещо е липсвало в образа му

Холивудският актьор Крисчън Бейл вярва, че не е успял да се справи по възможно най-добрия начин с ролята на Батман, съобщи „Гардиън“.

Носителят на „Оскар“ изпълни ролята на супер героя в трилогията на режисьора Кристофър Нолан, която се превърна в една от най-успешните филмови поредици в историята. Бейл обаче си е представял Батман като психически неуравновесен човек в странен костюм. Той е разбрал, че в изпълнението му липсват някои неща, след като видял превъплъщението на Хийт Леджър като Джокера.

„Нещо ме кара да си мисля, че не направих всичко възможно, за да направя най-добрия образ. Кристофър се справи много добре, но сякаш аз не направих най-доброто. Батман е един много мрачен и объркан образ. Почувствах това, когато за пръв път облякох костюма. Чувствах се идиотски. Тогава дойде Хийт и всичко се обърна. Той обърка плановете ми. Докато го гледах разбирах колко интересен е той всъщност. Разбирах, че моят образ няма как да е интересен, колкото този на Джокера. Не мисля, че някога отново ще играя Батман. Ние дадохме, каквото можем на образа. Мисля, че това е достатъчно“, заяви Бейл.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА