Last news in Fakti

21 Март, 2016 01:30 1 623 1

Наеха сценарист за "Индиана Джоунс 5"

  • дейвид кеп-
  • индиана джоунс-
  • стивън спилбърг-
  • сценарист

По сюжета на филма ще работи Дейвид Кеп

Наеха сценарист за "Индиана Джоунс 5" - 1
Снимка: БТА/АР

Малко след като бе обявено официално, че Стивън Спилбърг ще прави пета част от поредицата „Индиана Джоунс”, стана ясно и името на сценариста, който ще работи по сюжета на филма. Според UPI, това е Дейвид Кеп, който неведнъж е работил със Спилбърг.

Все още обаче не е ясно дали той ще пише по своя собствена, оригинална идея или по съществуваща вече такава.

Сред по-известните творби на Кеп са „Джурасик парк”, „Пътят на Карлито”, „Паник стая”, „Спайдърмен”, „Таен прозорец” (режисьор и сценарист), „Война на световете”, „Индиана Джоунс и Кралството на Кристалния череп”, „Ангели и демони”, „Мордекай” режисьор).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коча

    1 0 Отговор
    Винаги съм мразил филми които разчитат на стара слава!Същото беше и с новата серия на междузвездни войни.Претопляне на супата!Че те актьорите ,вече са на преклонна възраст как да играят както преди?