10 Юни, 2016 08:00 1 990 0

„Легендите” посрещат Джулая в Шабла

  • легендите-
  • джулая-
  • шабла-
  • джулай морнинг-
  • група

Шабла e за ценителите на неподправената природа

Предстоящият концерт от националното турне на супергрупата „Легендите“ ще ги отведе в най-източната точка на българското Черноморие за Джулай Морнинг. Поканата e отправена от община Шабла, която иска да превърне рок традицията в незабравимо и емоционално преживяване.

Каква по-добра гаранция за това от присъствието на едни от най-обичаните музиканти и непреходните рок хитове от четири поколения насам. Част от проекта „Легендите” са Йордан Караджов от „Сигнал“, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра”.

Те ще излязат на сцената в нощта на 30 юни срещу 1 юли, под звездите на централния плаж на къмпинг “Добруджа” (на 6 км. от Шабла) точно в 3 часа след полунощ. Рок епопеята ще продължи до изгрев слънце с „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“ и др.

Музикалната програма за Джулай Морнинг ще започне около 22 часа на 30 юни. В 1 часа след полунощ варненската поп, рок и блус-банда „БУМЕРАНГ“ ще подгрее преди излизането на “Легендите”.

Самото място, на което ще се проведе събитието е едно от най-красивите и съхранени кътчета на българското Черноморие. Далеч от шума и суетата на пренаселените курорти се ширят безкрайни плажове и девствени дюни, чиито посетители са чайките и делфините. Шабла e за ценителите на неподправената природа - уникална среща между добруджанската и морската шир.

Следващите концерти от националното турне на „Легендите” ще се състоят на: 19 август – Ихтиман, 28 август – Бургас, 1 октомври – Варна, 18 ноември – София.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА