Last news in Fakti

11 Юни, 2016 06:15 2 447 0

Дженифър Лорънс става скандална милиардерка

  • дженифър лорънс-
  • роля-
  • елизабет холмс

Тя ще изиграе ролята на Елизабет Холмс

Дженифър Лорънс става скандална милиардерка - 1
Снимка: БТА/AP

Холивудската актриса Дженифър Лоирънс ще изиграе ролята на милиардерката Елизабет Холмс, съобщи „Гаредиън“.

Хплмс е създателка на една от най-големите компании в света на биотехнологиите. В един момент нейната компания се оценяваше на $9 млрд. Компанията на Хомс се върти около усъвършенстван метод на кръвен анализ, благодарение на който могат да се правят десетки видове изследвания, разполагайки с микроскопичен обем биоматериал.

През миналата година обаче журналистическо разследване оспори ефикасността на метода използван от компанията. Това предизвика сериозен скандал, сериозно вредящ на нейната репутация.

Лентата ще проследи пътя на Холмс към мястото на „най-млада милиардерка в света“. Тя ще проследи и спорните методи на компанията. Ще видим и как след скандала в медиите състоянието на Холмс буквално се стопява.

Филмът ще бъде продуциран от Адам Маккей. Това е човекът, който стои зад лентата „Големият залог“, която беше един от големите фаворити на тазгодишните награди „Оскар“. Филмът разказваше за финансовата криза в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА