21 Юни, 2016 00:15 1 389 0

Спилбърг не иска да "убива" Индиана Джоунс

  • форд-
  • индиана джоунс-
  • филм-
  • спилбърг
Спилбърг не иска да "убива" Индиана Джоунс - 1
Снимка: БТА/АР

Режисьорът Стивън Спилбърг не възнамерява да „убива” всеизвестния си герой Индиана Джоунс, пише „Индипендънт”. Новините за предстоящия пети филм от поредицата на Спилбърг за археолога предизвикаха спекулации относно съдбата на героя на Харисън Форд.

Лентата трябва да излезе по кината чак през 2019 година, но следящите холивудската индустрия намериха за подозрителна липсата на планове за още продължения на франчайза. В свой обширен материал за Спилбърг, „Холивуд Рипортър” помоли режисьора да разкрие някоя подробност от сценария на новия „Индиана Джоунс”.

„Мога само да ви кажа, че няма да убия Харисън Форд накрая”, отговори авторът на „Списъкът на Шиндлер”, „Извънземното”, „Челюсти” и още много класики на американското кино.

Правата върху поредицата за Инди, също като тези за „Междузвездни войни”, бяха закупени от компанията „Уолт Дисни”, след което се появи и информацията за ново продължение. Харисън Форд има главна роля и в двете култови филмови саги, но застаряващия му герой Хан Соло беше убит още в първото продължение на „Междузвездни войни”.

Форд се завърна в ролята на археолога Джоунс през 2008 година за „Индиана Джоунс и Кралството на Кристалния череп”.

Четвъртият филм обаче разочарова много от феновете на оригиналната поредица, също както и критиката. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА