Last news in Fakti

19 Юли, 2016 10:00 13 733 1

Марго Роби е по-прелестна от всякога

  • марго роби-
  • сексапилна-
  • красавица-
  • звезда-
  • големия екран-
  • секси-
  • самоубийци

Сексапилната австралийка иска да покори големия екран

Звездата на австралийската красавица Марго Роби изгря на големия екран през 2013 година с филма „Въпрос на време“ на Ричард Къртис.

Това обаче бе само началото на набиращата инерция амбиция на изкусителната блондинка по пътя й към покоряването на висините на Холивуд.

Съвсем наскоро списание Vanity Fair Австралия помести материал за актрисата като статията за нея е озаглавена „Добре дошли в лятото на Марго Роби“ и краси корицата.

В даденото интервю Марго открито заявява, че статутът на „секссимвол“ не я притеснява особено.

За първите си дни в Америка тя още споделя: „Спомням си, че като дете гледах американски филми и телевизионни предавания и си мислех:

„О, Боже, защо тези луди герои правят тези странни неща?“ След това се преместих в САЩ и се срещнах с толкова много странни хора от кинобизнеса, че осъзнах, че тези персонажи са част от реалния живот в Америка.“

Изявите на Роби продължават и във Vogue. Там повдигащата адреналина палавница изглежда невероятно, наред с холивудския красавец Александър Скарсгард, с когото може да ги видим в лентата „Легендата за Тарзан“.

Марго играе Джейн в новата версия на едноименния филм и споделя за участието си в мащабната продукция следното: „Чувствам, че участвах в нещо много епично, голямо и магическо по някакъв начин. Сякаш съм участвала във филм за Хари Потър.“

Относно друг блокбъстър, където 25-годишната австралийка за пръв път наисина блесна, това определено е "Вълкът от Уолстрийт" на гениалния Мартин Скорсезе.

Звездният филм не само донесе номинация за „Оскар“ на Леонардо ди Каприо, но и превърна очарователната австралийка от почти неизвестна в истинска холивудска звезда.

Ето и какво разкрива атрактивната мацка в интервю към списание Harper’s Bazaar по повод на това, че е ударила Леонардо ди Каприо по време на прослушването за ролята си:

„Мислех си, че имам буквално 30 секунди, които ми остават в тази стая и ако не направя нещо впечатляващо, нищо няма да излезе от това. Това е шанс, който се дава веднъж в живота и просто трябваше да се възползвам от него“.


„Леонардо беше наистина респектиращ. Той завърши репликата си с: „Ти трябва да бъдеш щастлива, че имаш съпруг като мен. Сега ела тук и ме целуни“. Така че аз се приближих наистина близо до неговото лице и си мислех, че може би трябва да го целуна. Все пак кога друг път щях да имам възможността да целуна Лео ди Каприо? Но друга част от мозъка ми прищрака и аз просто го ударих! Ударих го в лицето. И след това изкрещях: „Майната ти“, а това изобщо не беше в сценария. В стаята се настани гробна тишина и аз просто замръзнах“, разказва разпалено очарователната Роби.

За реакцията на Леонардо, след като го е ударила тя обяснява: „Мислех си, че току-що бях ударила Леонардо ди Каприо в лицето, че ще ме арестуват, защото това е нападение. Също така, че никога няма да работя повече и това е сигурно. Мислех си, че ще ме съдят, особено ако му останат синини по лицето, а трябва да снима нещо. И тогава изведнъж Марти и Лео избухнаха в смях. Марти каза: „Това беше страхотно“, а Лео поиска отново да го ударя“.

Това обаче е само началото за талантливата сексбомба. Съвсем скоро на големия екран ще може да я видим в нова роля - лудачката Харли Куин от "Отряд самоубийци".

Режисьорът Дейвид Айер се изказа изключително ласкава за една от главните си актриси: „Тя е много силно и смело момиче. Невероятно умна и зряла е за годините си. Освен това физически е много подготвена и сама прави каскадите си. Само една шепа актьори са готови да правят нещата, които тя може.“

Каквото и да стане оттук нататък, очакванията за австралийската прелест вече са доста високи, а феновете й нарастват с невероятна скорост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 blusar

    1 0 Отговор
    Прелестна , очарователна и с интелегентна физиономия !