26 Юли, 2016 23:00 1 048 0

Деми Ловато подкрепи Хилари Клинтън

  • деми ловато-
  • подкрепи-
  • хилари клинтън

Тя иска помощ за хората с психически проблеми

Американската певица Деми Ловато призна, че живее с психологическа болест и изрази подкрепата си към Хилари Клинтън в предстоящите избори за президент в САЩ, съобщи „Варайъти“.

„Като милиони американци аз живея с ментални проблеми. Аз обаче имам късмет. Имах късмета и ресурса, за да получа лечение в първокласна институция. За съжаление твърде много американци не получават подобно лечение.

Те или се страхуват от етикетите, които ще им се залепят, или нямат възможност да се лекуват. Това не е въпрос на политика. Това е въпрос за правилното нещо, което да направиш.

Аз съм доказателство, за това, че можете да живеете нормално с психологическо заболяване. Аз заставам зад кандидата, който ще се бори да осигури на хората с подобни проблеми нормален живот. Този кандидат е Хилари Клинтън и тя трябва да стане следващият президент на САЩ“, заяви Ловато.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА