31 Юли, 2016 12:12 1 440 0

Холивудска звезда пристига в България

  • филм-
  • българия-
  • дърден
Холивудска звезда пристига в България - 1

На 1-ви август у нас пристига холивудската звезда Гари Дърден. Актьорът от култовия сериал „От местопрестъплението: Лас Вегас“ ще бъде в България, за да вземе участие в новия филм на Ники Илиев  „Всичко, което тя написа“. Негови партньори в продукцията ще бъдат Орлин Павлов, Саня Борисова, Башар Рахал, Сашо Кадиев, Георги Стайков и Катето Евро. Гари Дърденще остане няколко дни в София, за да почива, след което ще се отправи към Банско за началото на снимките.

Това е третият проект на Ники Илиев, в който участие взима чуждестранна звезда. В предишните му два филма „Чужденецът“ и „Живи легенди“ поддържащи роли имаха Кристоф Ламбер и Микеле Плачидо. В новата продукция обаче Гари Дърден ще изиграе главната роля, а част от снимките на филма ще бъдат в Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА