9 Август, 2016 02:45 1 320 0

Вивалди на Витоша

  • вивалди-
  • витоша

Летен Концерт на възглавници

Вивалди на Витоша - 1

Не бихме могли да изпратим лятото без да почетем слънчевата му мелодия с Летен Концерт на възглавници, съобщават организаторите Модо България.
. На 14 август 2016г. от 11:00ч. музиката и ведрото лятно настроение ще се срещнат на поляната пред Детски екостационар “Бели брези” в Природен парк “Витоша” с помощта на струннен квартет от изключителни музиканти. Първата цигулка Санджар Сапаев ще поведе своите колеги Евгени Ноев (цигулка), Валентин Тошев (виола) и Димитър Тенчев (виолончело) в изпълнение на най-известните композиции, вдъхновени от летния сезон. Освен музика от Вивалди, Пиацола и Гершуин, ще чуем също произведения от Моцарт, Елгар, Шостакович, Бизе и много други.

Детски екостационар “Бели брези” се намира по пътя от кв. “Бояна” към местността “Златни мостове” на 1 км след разклона за Копитото. Летен Концерт на възглавници ще започне в 11:00ч., а един час по-рано ще представим участниците в Арт Ваканция на Витоша, която се провежда през последния месец на същото място. Децата, творили в седмица “Рисуване” ще покажат картините си в изложба. Младите артисти от седмица “Музика” ще представят концерт с наученото, а филмът, заснет по време на седмица “Кино” ще бъде прожектиран за първи път пред гости.

Летен Концерт на възглавници е включен като бонус към новата Клубна програма на Концерти на възглавници за сезон 2016/2017. Повече информация ще намерите на www.pillows.bg.

Концерти на възглавници са проект на Модо България и се осъществяват с подкрепата на Детски Дневник, Калинел, FunBook, Първите седем, Природен парк “Витоша”.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА