16 Август, 2016 23:00 1 328 2

Лили Иванова и Тангра с концерти в Бургас

  • лили иванова-
  • тангра-
  • концерт-
  • бургас
Лили Иванова и Тангра с концерти в Бургас - 1

В началото на август бургазлии и гостите на града се насладиха на най-доброто от творчеството на култовата българска група „Тангра“ и естрадната прима Лили Иванова. Събитията бяха част от двудневен фест, съвместна инициатива на община Бургас и Hacienda Beach. Хиляди души се събраха на Централния плаж в Бургас, за да станат свидетели на морските спектакли. Примата на бг поп музиката Лили Иванова отново показа, че нищо не може да я пребори, като близо два часа държа в плен няколко хиляди фенове. На сцената, която бе разположена в Морската градина, се качиха още музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Росен Ватев и Орлин Цветанов.

Организаторите се бяха постарали събитието да отговаря на световните стандарти по отношение на качеството на звука, светлините и пиротехниката. Продуцентът на концерта Димитър Тодоранов заяви: "Спектакълът на Лили в Бургас бе уникално изживяване. Отне ни доста време, усилия, труд и търпение на целият екип, застанал зад организацията, но си заслужаваше. Искам да благодаря за съдействието и подкрепата на Община Бургас и любимата бира на българите „Болярка“. Радвам се, че и трите концерта, които организирах на Лили Иванова ще останат в историята като едни уникални и различни преживявания. Относно концерта на плажа в Бургас, с Лили споделяме едно мнение, а то е, че изживяването бе, все едно присъстваш на голям световен рок концерт".

Продуцентът Димитър Тодоранов вече работи по организацията на нови арт проекти, които ще обяви наесен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 напомнящ

    0 0 Отговор
    абе тиа тангра не беха ли ониа дето си скъсаха паспортите в белгия и поискаха политическо убежище там? язе казвам да одат да свирят в белгия!виж ги ти,наглеците как се примъкнаха тук немат вечепублика за един файтон,па ще свират и с лили иванова
  • 2 некой си

    0 0 Отговор
    тангра беха нещо по времето на тангра2,сегашния състав са едно големо нищо и лежат на лаврите на тангра2тангра 2 беше най-сполучливата комбинация от музиканти