Last news in Fakti

23 Август, 2016 12:10 1 309 0

На Хоротека в Будапеща на 22 септември

  • хоротека-
  • хоро-
  • будапеща-
  • унгария
На Хоротека в Будапеща на 22 септември - 1

Може ли да се съчетае туризъм с хоро? На пръв поглед съчетанието е малко странно, но в действителност всеки, който обича и българските хорá, и да пътува може да се наслади на няколко приказни дни в Будапеща и да посети Хоротеката, която се организира от танцов клуб „ПроЛет”. Събитието ще се състои на 22 септември в унгарската столица и е отворено за всички българи.

Също така организаторите очакват и български състави и танцови клубове, фолклорни организации, желаещи да се включат в първото след лятната почивка събитие. „Желаещите танцови състави, които искат да участват в Хоротеката през втората половина на септември нека ни пишат и изпращат видеоматериали със свои танцови изяви на e-mail [email protected]. Ако имат кратка програма от 5-10 минути могат да участват напълно безплатно”, каза Росислава Борисова, една от съоснователките на Хоротека.

Хоротеката на 22 септември ще започне от 18.00 часа с български форум за отбелязване на Деня на независимостта. Събитието ще се проведе в зала К11, разположена в центъра на Будапеща.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА