Last news in Fakti

26 Август, 2016 00:00 1 571 1

Руските супергерои атакуват (ВИДЕО)

  • русия-
  • супергерои-
  • защитници

Защитници е руският отговор на хитовете на Marvel

Русия изкарва собствена поредица за супергерои, съобщи „Гардиън“.

Вече се разпространяват трейлъри на филма „Защитници“. Той трябва да е руския отговор на огромния успех на американските поредици за хора с невероятни способности.

Главните герои са мутанти, събрани от правителството, за да се борят със суперзлодей. Действието се развива в края на Студената война и представя хора от различните националности в Съветския съюз. Режисьор на лентата е Сарол Андреасиян. Той стои зад няколко руски хита, като е снимал филми и в Холивуд.

Филмите за супергерои имат огромен успех в Русия. През миналата година „Отмсътителите: Ерата на Ултрон“ беше най-касовия хит в страната с постъпления от $ 34 млн. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    0 0 Отговор
    Путин-Мен ? ;)