2 Септември, 2016 01:45 1 066 0

Sting се завръща с нов албум

  • sting-
  • нов албум-
  • завръща

Денят на световната премиера е 11-ти ноември

Sting се завръща с нов албум - 1
Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music

Тази есен музикалното величие Sting се завръща с нов албум, „57th & 9th”, който е първият проект на изпълнителя за последното десетилетие. Денят на световната премиера е 11-ти ноември, като у нас албумът се издава и разпространява от Анимато Мюзик/ Universal Music и вече е наличен за предварителни поръчки.

„57th & 9th” представя разнообразието от стилове, характерни за Sting като изпълнител и автор на музика. За записите по албума Sting се колаборира с музиканти, с които е работил успешно и преди. На китарата е Dominic Miller, а барабаните са дело на Vinnie Colaiuta с участието на Josh Freese (работил с Nine Inch Nails, Guns n’ Roses). Идеята за албума се ражда импулсивно и с голяма доза вдъхновение музикантите са готови със записите само за няколко седмици.

„Случи се много бързо и спонтанно”, коментира изпълнителят. „Идеята ми винаги е била да изненадвам себе си и хората, с които работя ... и хората, които слушат моята музика, разбира се.”
Първият сингъл от албума, „I Can’t Stop Thinking About You”, дебютира в Apple Music и Spotify:

„57th & 9th” е дело на продуцента Martin Kierszenbaum, а за заглавие на албума е използвано името на ъгъл на улица в Манхатън, от където Sting минава всеки ден на път за студиото, където са направени записите. Изпълнителят отбелязва, че обединяващата идея около текстовете на песните в албума е идеята за пътуване и движение и продължава: „Тук говорим за търсене и пътуване, за пътя, който те отдалечава от неизвестното”.

Стандартната версия на албума включва 10 песни, делукс изданието е с 3 бонус песни, а изданието Super Deluxe Box Set, освен бонус песните, включва и записки на Sting, ексклузивно интервю на DVD, концертно изпълнение на „Next To You” с The Last Bandoleros (Live at Rockwood Music Hall) и колекционерски снимки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА