Last news in Fakti

8 Септември, 2016 15:24 1 949 1

Оливър Стоун завърши снимките на филма за Владимир Путин

  • оливър стоун-
  • филм-
  • владимир путин-
  • снимки-
  • режисьор

Все още няма информация за датата, на която ще излезе лентата

Оливър Стоун завърши снимките на филма за Владимир Путин - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският режисьор Оливър Стоун приключи със снимките на документалния филм за руския президент Владимир Путин, съобщи „Sputnik“.

Снимките са завършени и в момента тече монтажът на лентата. Все още не е ясна датата, на която ще излезе по екраните, но продуцентите обещават страхотен филм.

Лентата ще бъде интересна – особено за американската аудитория, заявиха продуцентите.

Оливър Стоун е един от най-известните американски режисьори, носител е на три награди „Оскар“, пет „Златен глобус“ и редица други отличия.

При зараждането на идеята да направи филм за Владимир Путин, Оливър Стоун заяви пред РИА Новости: „Искам да покажа гледна точка, за която американците дори не искат да чуят“.

Руското издание „Лента“ съобщи също така, че агентът Едуард Сноудън също ще се появи в художествен филм за себе си, сниман от Оливър Стоун. Филмът ще излезе на 15 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    0 0 Отговор
    Гледах филма,има го в zamunda, много добре направен