25 Септември, 2016 05:00 1 592 0

Стан Лий създава китайски супергерой

  • стан лий-
  • китайски-
  • супергерой

Планира се заснемането на мащабен международен филм

Стан Лий създава китайски супергерой - 1
Снимка: БТА/AP

Легендата на комиксите Стан Лий ще създаде супергерой, специално за китайския филмов пазар, съобщи „Гардиън“.

Новият герой ще се нарича „Monkey Master “. По образа той ще работи с Шарад Девараджан, с когото работиха по образа на индийския супергерой Чакра: Непобедимият. Индийският образ беше герой в 65-минутен анимационен филм, докато за китайския има планове да стане част от международен игрален филм с потенциал за супер хит.

„Винаги съм се възхищавал от китайските и индийските култури, които са богати на традиции и морал. „Monkey Master“ ще е уникален с това, че в себе си преплита китайските и индийските митове за създаване на герой. Този образ ще забавлява хората по цели свят“, заявява Лий.

Според Девараджан историята ще се развива в периода между античните векове и днешни дни. Очаква се с проектът да се заеме западен режисьор. Снимките трябва да започнат до края на 2017 г.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА