24 Септември, 2016 15:16 2 088 1

Депардийо: Франция се превръща в посмешище

  • франция-
  • посмешище-
  • жерар депардийо

Според него страната се превръща в атракцион за чужденци

Франция е на път да се превърне в посмешище или атракция за чужденците. Това заяви френският актьор Жерар Депардийо пред „Corriere della Sera“.

При въпрос дали се чувства французин, Депардийо заяви, че се смята за гражданин на света.

„Днес Франция е един Дисниленд за чужденци, обитаван от глупаци, произвеждащи миризливо сирене и вино за туристите. Свободният дух, с който Франция се гордее, отдавна е изчезнал. Хората безжалостно манипулират политиката“, заяви Депардийо.

Според него Италия е успяла по-добре да съхрани своята идентичност и да я запази. Той смята, че всички звезди на киното са американци.

„Говорим за филми натъпкани със специални ефекти, но с лоша игра. Днешното идейно кино се намира в криза. То се бори за съществуването си“, допълни Депардийо.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 божидар

    0 1 Отговор
    чекай малко бе, бате да минат наште избори за президент,тогава ние ще станем за посмешище,тогава вие нема да се срамувате,а ще бъдете горди французи