Last news in Fakti

27 Септември, 2016 00:45 4 422 0

Преодолей го Прасчо, в къта на Мечо Пух има нов герой

  • мечо пух-
  • нов герой-
  • пингвин-
  • годишнина-
  • продължение

Новият персонаж идва за 90-тата годишнина от публикуването на първата книга за Голямата гора

Преодолей го Прасчо, в къта на Мечо Пух има нов герой - 1

Всеизвестно е, че Голямата гора е дом най-малко на една мечка, един тигър, едно прасе, едно магаре, едно кенгуру и нейното малко, един заек и един бухал. Но от 6 октомври към тази групичка симпатични животни ще се присъедини още един персонаж — пингвин.

Появата му идва точно навреме за 90-тата годишнина след публикуването на първата книга на А. А. Милн от поредицата за Мечо Пух.

Пингвин, както е името на този нов приятел, ще направи първата си поява във второто упълномощено продължение на поредицата на А. А. Милн, което ще излезе на 6 октомври.

Преодолей го Прасчо, в къта на Мечо Пух има нов герой

Продължението на "Мечо Пух" ще носи заглавието "Най-доброто мече на света" (The Best Bear in All The World) и ще съдържа четири различни разказа за сезоните ("Есен", "Зима", "Пролет" и "Лято"), написани от четирима съвременни автори.

Както може да се очаква, Пингвин се среща с Мечо Пух през зимата, след като се е добрал до Съсекс в един "доста снежен ден", според историята, написана от Брайън Сибли.

Вдъхновение за създаването на новия герой дошло от една стара снимка, на която Милн и синът му Кристофър Робин играят с плюшени мече и пингвин.

„За тези, които обичат Мечо Пух и заедно с това детството си, идеята да се върнат в Голямата гора в търсенето на нови истории ще доведе всеки до възторг“, споделя създателят на новия персонаж.

Преодолей го Прасчо, в къта на Мечо Пух има нов герой


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА