1 138 4

Майкъл Мур удря по Доналд Тръмп

Режисьорът с нов филм за магната

Росен Стойчев

Режисьорът Майкъл Мур ще пусне скандален филм за Доналд Тръмп, точно в навечерието на изборите за президент на САЩ, съобщи The Telegraph.

Мур е известен с политическите си филми и своите изключително леви убеждения. Той се е обявявал срещу почти всеки президент или кандидат за президент от Републиканската партия.

Новият документален филм ще носи заглавието „Майкъл Мур в Тръмпланд“. Във вторник филмът беше пуснат за свободни прожекции в Манхатън. Днес ще е официалната му премиера.

 

 

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • муви
  Отговор
  1 14:30  19.10.16
  Със същия успех може да направи подобен филм и за Килъри, ама не го прави, защо ли ми не е трудно да се досетим!
 • Капота
  Отговор
  2 14:35  19.10.16
  Много голяма част от американската "интелигенция"- артисти, музиканти, режисьори, писатели, по време на студената война са работили за правителството, например показвайки араби, комунисти или виетнамци и китайци като лоши и извратени, американските войници като добрите спасители, така децата още от малки са си изградили такива стереотипи, малцина са тези които прозряват американската лъжа като Оливър Стоун например и правят тежки филми за американската действителност, онзи ден наблюдавахме как любимецът на много поколения роберт "тъпака "дениро се държа като долнопробен простак обиждайки злобно в ефир Доналд Тръмп
 • Капота
  Отговор
  3 14:37  19.10.16
  А ако майкъл мур има леви убеждения то би трябвало да прави точно обратното на което прави
 • гост
  Отговор
  4 14:54  19.10.16
  Тръмп поне знае как да прави бизнес, а законите в бизнеса са по-добри и по-безпощадни към грешките отколкото в политиката. Само факта, че Хилъри няма проблем с изневерите на мъжа си е достатъчен факт за нейния характер и безочие. Тръмп е неприятен, но и в доста от думите си е прав, макар и циничен или груб. Защо да не се наричат проблемите с истинските им имена вместо да се покриват и да се разкрасяват докато не стане бедствие?

Напиши коментар:


Публикувай