Last news in Fakti

2 Ноември, 2016 05:01 1 433 0

Disney правят игрална "Снежанка"

  • снежанка-
  • disney-
  • филм

Филмът ще е римейк на класическата анимация

От Disney  планират да заснемат игрална версия на анимационната класика „Снежанка“, съобщи „Гардиън“.

За да напише сценария е наета сценаристката Ерин Кресида Уилсън. Тя стои зад екранизацията на „Момичето от влака“. Бендж Пасек и Джъстин Поул ще композират песните във филма.

Това ще е пореден игрален филм по анимационни произведения на   Disney. Студиото може да се похвали с няколко изключителни финансови успеха с филми, направени по тази формула. Сред тях са „Алиса в страната на чудесата“, „Пепеляшка“. „Господарка на злото“ и „Книга за джунглата“.

В момента се работи по игрални версии на „Аладин“, „Цар лъв“ и „Мулан“.

„Снежанка“ е първият анимационен филм на студиото, който излиза през 1937 г. и до днес е един от рекордьорите по приходи в жанра.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА