15 Ноември, 2016 23:30 1 164 0

Мур: Да издигнем за президенти Том Ханкс и Опра Уинфри

  • майкъл мур-
  • том ханкс-
  • опра уинфри

Според режисьора Демократическата партия ще трябва да използва популизма

Режисьорът Майкъл Мур заяви, че вижда бъдещето на Демократическата партия в прегръщането на популизма, съобщи „Гардиън“.

Мур е един от най-видните привърженици на демократите и е автор на документални филми, силно критикуващи политиката на Джордж Буш и бизнеса на Доналд Тръмп.

Според него вакумът от власт, който се отваря след излизането от политиката на Барак Обама и Хилари Клинтън, най-добре ще бъде запълнен от добре познати звезди.

„Демократите ще се представят по-добре, ако издигнат Том Ханкс и Опра Уинфри за президент. Защо да не номинираме познати и обичани хора? Има толкова много от тях. Републиканците са правили такива номинации. Виждате какво стана с Роналд Рейгън и Арнолд Шварценегер. Можем да правим добра политика така. Да номинираме тези, които хората обичат. Това може да е решение“, заяви Мур.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА