723 1

Любо Киров: Не трябва да делим музиката на стара и нова

Истинските Легенди са песните, които всички обичаме

Любо Киров: Не трябва да делим музиката на стара и нова
Снимка: Фейсбук, Легендите
Денис Джамбазов

Не трябва да делим музиката на стара, нова, модерна или демоде, а да ценим тази, която дава истинска енергия. Това заяви Любо Киров, който бе част от националното турне на „Легендите“.

То премина през големи и малки градове в страната и завърши с достоен финал. Последният концерт накара ценителите на българската рок музика, които препълниха столичен клуб, да пеят легендарните песни от началото до края.

Публиката не искаше да пусне музикантите да слязат от сцената. Сред тях се открояваше група почитателки, които си бяха направили тематични тениски с ликовете и логото на „Легендите”.

От сцената Любо Киров сподели, че истинските Легенди са песните, които всички обичаме и допълни, че не трябва да делим музиката на стара, нова, модерна или демоде, а да ценим тази, която дава истинска енергия, оцелява във времето и разказва истини.

Йордан Караджов от „Сигнал“, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра“ се раздадоха максимално и с много заряд и хъс изпълниха „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“.

София / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 01:18  22.11.16
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай