883 0

Светкавицата се завръща на пистата (ВИДЕО)

Лентата ще тръгне по кината догодина

Денис Джамбазов

Засенчен от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно го избутват от първите редици на състезанията, Маккуин Светкавицата сякаш е на път да се раздели със спорта, заради който живее. Този юни той ще трябва да намери начин отново да изгрее като рали суперзвезда в „Колите 3", съобщиха от Форум Филм България.

За да се върне в надпреварата и отново да бъде номер 1, легендарният състезател ще трябва да се довери на помощта на надъханата млада лъскава спортна кола Круз Рамирез, която работи като техник на състезателни коли и има собствен план как да станат отново шампиони. Маккуин разчита и на вдъхновението, което е получил в зората на спортната си кариера от Док Хъдсън (невероятния Хъдсън Хорнет), и на няколко неочаквани обрати в своя живот. За да докаже, че Номер 95 има още какво да даде на света и автомобилните състезания, Светкавицата ще подложи на тест сърцето си на шампион, впускайки се в състезание на най-голямата писта на света за купата Пистън.

Първите две части – „Колите" и „Колите 2" са донесли на своите създатели общ бокс офис от над $1 милиард, като в България все още държи челно място в сърцата на малки и големи, радвайки се на огромна популярност. Първата част спечели „Златен глобус" за най-добър анимационен филм, както и две награди „Ани" за най-добра анимация и най-добър саундтрак на анимация.

Композиторът Ранди Нюман спечели „Грами" за най-добра песен в анимационен филм, телевизия или друга медия. „Колите" получава и номинация за Оскар за най-добър анимационен филм, както и за оригинална песен към анимация. „Колите 2" има номинация за „Златен глобус" за най-добра анимация.

Режисьор на „Колите 3" е Браян Фий, а продуцент – Кевин Рехер. Филмът идва в кината на 2D и 3D на 16 юни 2017 г.Напиши коментар:


Публикувай