23 Ноември, 2016 00:15 1 566 0

Светкавицата се завръща на пистата (ВИДЕО)

  • светкавицата-
  • колите 3-
  • филм-
  • анимация

Лентата ще тръгне по кината догодина

Засенчен от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно го избутват от първите редици на състезанията, Маккуин Светкавицата сякаш е на път да се раздели със спорта, заради който живее. Този юни той ще трябва да намери начин отново да изгрее като рали суперзвезда в „Колите 3", съобщиха от Форум Филм България.

За да се върне в надпреварата и отново да бъде номер 1, легендарният състезател ще трябва да се довери на помощта на надъханата млада лъскава спортна кола Круз Рамирез, която работи като техник на състезателни коли и има собствен план как да станат отново шампиони. Маккуин разчита и на вдъхновението, което е получил в зората на спортната си кариера от Док Хъдсън (невероятния Хъдсън Хорнет), и на няколко неочаквани обрати в своя живот. За да докаже, че Номер 95 има още какво да даде на света и автомобилните състезания, Светкавицата ще подложи на тест сърцето си на шампион, впускайки се в състезание на най-голямата писта на света за купата Пистън.

Първите две части – „Колите" и „Колите 2" са донесли на своите създатели общ бокс офис от над $1 милиард, като в България все още държи челно място в сърцата на малки и големи, радвайки се на огромна популярност. Първата част спечели „Златен глобус" за най-добър анимационен филм, както и две награди „Ани" за най-добра анимация и най-добър саундтрак на анимация.

Композиторът Ранди Нюман спечели „Грами" за най-добра песен в анимационен филм, телевизия или друга медия. „Колите" получава и номинация за Оскар за най-добър анимационен филм, както и за оригинална песен към анимация. „Колите 2" има номинация за „Златен глобус" за най-добра анимация.

Режисьор на „Колите 3" е Браян Фий, а продуцент – Кевин Рехер. Филмът идва в кината на 2D и 3D на 16 юни 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА