5 Декември, 2016 15:01 1 222 0

Докоснете се до магията на балетното изкуство

  • балетното изкуство-
  • магията
Докоснете се до магията на балетното изкуство - 1

От средата на януари следващата година в НДК се открива Студио Балетен център, в който любители и професионалисти ще могат да усетят изяществото на танца, да овладеят езика на тялото и да почувстват магията на сцената.

Те ще имат уникалния шанс да открият и преоткрият красотата на класическия балет и характерния танц заедно с водещите имена в това голямо изкуство – Антоанета Алексиева и Светлин Николов. В инициативата на Булартист Къмпани и Фондация Комуникации и култура от 15 януари 2017 г. са предвидени занятията от три до пет пъти седмично, които включват уроци по класически балет и характерен танц за деца и юноши, обучение и подготовка за конкурси и фестивали за напреднали, участие в балетни постановки на студиото на най-добрите от всички възрастови групи, балет за любители и танцова терапия. Предвидени са и интересни срещи с авторитетни балетни артисти и специалисти в областта на танцовото изкуство от България и чужбина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА