Last news in Fakti

16 Декември, 2016 23:00 1 954 2

Андрю Лойд Уебър открил Риана

  • риана-
  • открил-
  • андрю лойд уебър

Той решил да не я води във Великобритания

Кралят на мюзикълите Андрю Лойд Уебър е открил Риана, докато е бил на почивка, но е решил да не я води във Великобритания, съобщи Гардиън.

Той се е запознал с певицата в Барбадос преди 12 години. Уебър останал впечатлен от Риана, но в крайна сметка решил да не я откъсва от нейната среда.

„Мислех си, че можем да я вземем с нас, но не знаех какво ще правим с нея. Нямах план за развитието. Тогава обаче я откри продуцента Ивън Роджърс и тя стана звезда. Тя наистина има впечатляващ талант“, заяви Уебър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 1 Отговор
    Да позная открил е в тоалетната като пуснал водата.
  • 2 артиста

    1 0 Отговор
    Статията е кратка ,но ми хареса. В първия момент като видях снимката на Риана и подскочих . Помислих си ,че пак е яла бой .Сега ми олекна.