1 286 0

Джулия Робъртс за първи път в сериал

Джулия Робъртс за първи път в сериал
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Джулия Робъртс е поредната холивудска знаменитост, която ще се снима в телевизионен сериал, съобщи "Холивуд рипортър". Той ще е адаптиран по книгата "Днес ще бъде различно" на писателката Мария Семпъл. Сценарият ще бъде написан от Семпъл. Главният персонаж в романа й Елинор Флъд един ден се събужда с амбицията да поеме нещата в свои ръце и да даде най-доброто от себе си, но последвалите събития взимат неочакван, обезпокоителен и странен обрат.

"Очарована съм, че Джулия Робъртс ще се превъплъти в образа на Елинор Флъд", заяви писателката. Тя все пак уточни, че сериалът все още няма дистрибутор.

49-годишната Робъртс, която наскоро се снима заедно с Джордж Клуни в трилъра "Пулсът на парите" на Джоди Фостър и в романтичната комедия "Денят на мама" на Гари Маршал, досега се бе появявала единствено като гостуваща звезда в телевизионни продукции, с изключение на отличения с награди телевизионен филм "Нормално сърце".

Робъртс, която през 1990 г. се прочу в целия сват с ролята си във филма "Хубава жена", е поредната звезда, насочила се към телевизията, където актриси, прехвърлили 40-те, имат по-големи шансове да получат значима роля.

САЩ

Напиши коментар:


Публикувай