10 Януари, 2017 07:30 4 982 0

Ложа в "Роял Албърт Хол" за €2.9 млн.

  • ложа-
  • роял албърт хол-
  • лондон-
  • зала

Grand Tier е пусната за продажба за "скромна" цена

Ложа в "Роял Албърт Хол" за €2.9 млн. - 1

12-местната ложа "Grand Tier" в "Ройъл Албърт хол" в Лондон е предложена за продажба за близо 2.9 милиона евро, информира Business Insider.

Ложата се продава за пръв път от близо десетилетие насам, а цената ѝ е десет пъти по-голяма от средната за обикновена английска къща.

Grand Tier предлага изключителна гледка към сцената и се намира на същото ниво, на което е и ложата на самата кралица Елизабет Втора. Ложата включва помещение за гости, които могат дори да вечерят там. Много от ложите в "Роял Албърт Хол" са частна собственост поколения наред, но продажбите им са рядкост.

Залата, намираща се в близост до "Хайд Парк" в Южен Кенсингтън, е с капацитет от 5 272 седящи места. От създаването си през 1871 година досега е помещавала концерти на почти всички световноизвестни изпълнители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА