11 Януари, 2017 23:33 1 595 0

Силата се завръща в STAR WARS (ВИДЕО)

  • star wars-
  • междузвездни войни

Епизод VIII ще изследва връзката на Рей със Силата

Режисьорът Райън Джонсън разкри, че филмът "Междузвездни войни: Епизод VIII" ще покаже как Рей, се приспособява към връзката си със Силата, съобщи "Контактмюзик".

Актрисата Дейзи Ридли, която е на 24 години, изигра главната роля в "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Райън Джонсън разказа какво могат да очакват феновете от предстоящия филм.

"Част от нещата, с които Рей се справя, е осъзнаването, че притежава тази сила и тази дарба. Тя започва да свикване с това нещо вътре в себе си, което не е подозирала, че има, и започва да развива потенциала му", каза той.

Новият филм започва оттам, където свърши "Междузвездни войни: Силата се пробужда", с кратка поява на Люк Скайуокър.

Райън Джонсън обясни, че очакваният филм ще покаже защо Люк, изигран от актьора Марк Хамил, е избрал уединението. "Не искам да прескоча две години. Искам да проследя всеки един момент от случилото се", каза режисьорът.

В предишни свои изказвания актрисата Дейзи Ридли, каза че "Междузвездни войни: Силата се пробужда" дава много отговори за неясното минало на своята героиня. Но съвсем скоро се разбра, че феновете са все още любопитни да научат повече за нея.

Рей ще се завърне на големия екран в "Междузвездни войни: Епизод VIII", който ще излезе през декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА