1 509 1

Стивън Болдуин моли Алек да спре да иронизира Тръмп

Според него това вече не е толкова забавно

Росен Стойчев

Актьорът Стивън Болудин призова своя брат Алек да спре да пародира президентът на САЩ Доналд Тръмп., съобщи „New York Post”.

Според Стивън това е било забавно, но да дразниш новия президент вече не си струва. Той смята, че хората са „гласували тихо за републиканеца“, тъй като те са повярвали в него. Болдуин смята, че е време на него да ми бъде дадена „възможност да обедини Америка“.

Алек Болдуин на няколко пъти пародира Тръмп в американско шоу. Той дори получи актьорска награда за това. През вчерашния ден той беше един от тези, които държаха речи срещу новия президент по време на демонстрациите във Вашингтон и Ню Йрок. Брат му Стивън обаче по-скоро симпатизира на Тръмп.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • срещу новия президент
    Отговор
    1 00:49  23.01.17
    Алек Болдуин е чудесен актьор с невероятен хумор! Само Тиквата и Съсела могат да се дразнят на таланти! - Тръмп е минал през прожекторите и знае играта! Като нищо може да направят някой телевизионен дуел. Американците обичат шоуто и гласуваха за такъв президент - Тръмп няма право да съди критиката, защото тя му спечели изборите!

Напиши коментар:


Публикувай