25 Януари, 2017 23:00 873 0

Alex Clare "ще нажежи" София през април (ВИДЕО)

  • alex clare-
  • шоу-
  • диджей

Лондончанинът влезе под кожата на феновете със своя оригинален стил и глас

Alex Clare "ще нажежи" София през април (ВИДЕО) - 1

Alex Clare, който завладя света с хита си „Too Close”, идва за първото си шоу у нас на 24-и април.

Особеният лондончанин влезе под кожата на феновете със своя разпознаваем и оригинален стил и глас, както и благодарение на факта, че не просто изпълнява, а пише и продуцира песните си абсолютно сам. Въпреки, че е на сцената едва от няколко години, кариерата му бързо набира скорост и го събира с имена като Rudimental, Don Diablo, Diplo и Switch, като общите им парчета окупират класациите с умелото прескачане през дъбстеп, соул, брейкбийт и британски електророк.

Дебютният албум на Alex Clare излиза през 2011 г. с подкрепата на Major Lazer и Mike Spencer, който е отговорен още за успеха на имена като Jamiroquai, Ellie Goulding, Emeli Sandé и Years&Years. Големият пробив идва с излизането на „Too Close”, а след като Internet Explorer избират песента за рекламната си кампания, тя светкавично заема 4-то място в класацията за сингли на Острова, влиза в Billboard Hot 100 в САЩ и продава над един милион копия.

През 2013 г. е номинирана от наградите Brit за най-добър сингъл, а след това идват още смазващи хитове като “Not Giving In” с Rudimental и John Newman, “Up All Night” и “Give You Up”, която става една от най-слушаните песни от саундтрака на FIFA 15.

За радост на меломаните Alex Clare прие поканата на Reel Feel да включи София в няколкомесечното си турне, което минава през над 20 града в Европа и Русия. В една специална вечер той обещава да завладее феновете с голяма доза енергия, надъхващи хитове и най-актуалното от новия му албум, озаглавен „Tail Of Lions”.

Шоуто ще е на 24-и април в столична зала, билетите са в продажба от 26-и януари в OMV, The Mall и мрежата на Eventim.bg на цена от 50 лв. В първия ден ще бъде пуснато ограничено количество промоционални билети от 40 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА