Last news in Fakti

4 Февруари, 2017 16:23 2 120 3

Сценична треска покоси Ози Озбърн (ВИДЕО)

  • ози озбърн-
  • блек сабат-
  • турне

Силни емоции вълнуват легендата преди прощалното шоу на "Блек сабат"

Фронтменът на "Блек сабат" Ози Озбърн е споделил, че в него бушува вихър от емоции преди прощалното шоу на легендарната британска група в родния й град Бирмингам, съобщи "Контактмюзик".

Озбърн и компания ще изнесат тази вечер последния си концерт като група пред родна публика в рамките на прощалното си турне, започнало в Северна Америка през януари миналата година.
Докато останалите членове на "Блек сабат" се готвят да изпълнят "лебедовата си песен", Ози Озбърн призна, че се е превърнал в "емоционална развалина".

"Емоциите ми са извън всякакъв контрол. Чувствам се щастлив, след което ставам сълзлив. Ще видим какво ще се случи. Не е изключено да се разплача на прощалното шоу", е споделил за Би Би Си фронтменът на "Блек сабат" по време на пауза в петъчната репетиция.

Рокаджията е настоял, че това определено е краят за легендарната банда, както и че възнамерява да продължи самостоятелната си кариера. Озбърн е допълнил, че дори ще произнесе прощална реч, макар че не го "бива по тази част" и все още няма идея какво ще говори


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лий

    5 0 Отговор
    Колкото е добър фронтмен,толкова е и забавен,с удоволствие го слушам.Да е жив и здрав!
  • 2 гощо

    5 0 Отговор
    ВЕЛИКИ!!!!
  • 3 ДЯДО

    3 0 Отговор
    Още една велика група отива в историята, при другите велики които правеха истинска музика а не еднодневки които след две три години никой няма да помни, дори феновете им. Вижте публиката, това е трето поколение откакто групата съществува и продължава да пълни стадионите. Просто ВЕЛИКИ, ВЕЛИКИ и пак ВЕЛИКИ.