Last news in Fakti

6 Февруари, 2017 23:32 1 213 5

Макхонъкхи: Време е да приемем Тръмп

  • матю макхонакхи-
  • президент-
  • доналд тръмп

Според актьора трябва да се мисли за конструктивни отношения с президента на САЩ

Макхонъкхи: Време е да приемем Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

„Време е Холивуд да стисне ръка на Доналд Тръмп и да се опита да има конструктивни отношения с него“. Това заяви актьорът Матю Макхонъкхи, цитиран от „Гардиън“.

Той коментира голямата атака срещу новия президент на САЩ от страна на шоу бизнеса.

„Това е нашият президент. Нещата са много динамични и имаше доста голямо разделение в периода по встъпването му в длъжност. Смятам, че е време да прегърнем Тръмп и да му стиснем ръката, за да имаме конструктивни отношения през следващите 4 години.

Това се отнася и за най-големите му критици. Харесва ли ни или не, той вече е наш президент. Трябва да мислим колко конструктивни можем да бъдем. Това е важно“, заяви Макхонъкхи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на Тръмп

    3 0 Отговор
    Браво МакКончо.
  • 2 гощо

    1 2 Отговор
    Ще му клекнат то е ясно!!!!!

    Коментиран от #3

  • 3 незнайко

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "гощо":

    За какво да му клякат, когато Тръмп е избран от повечето американци. Това си е борба за власт, която Обама не иска да пусне.

    Коментиран от #4

  • 4 чичо Пешо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    избран е от по-малкото американци, но това е друг въпрос.
    Хареса ми начина им на мислене - ОК нещата са такива каквито са, дайде да заработим заедно за общото благо, а не да си пречим по всякакъв начин. Кога ли ще видим нещо такова и у нас? Питам риторично разбира се, отговора е ясен - друг път
  • 5 681

    1 1 Отговор
    Браво г-н Макхонъкхи! Явно сте един от малкото останали интелигентни хора сред огромното стадо от наркомани, гейове и всяква друга сган в Холивуд!