Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 12:49 1 166 1

Джак Никълсън се завръща в киното (ВИДЕО)

  • джак никълсън-
  • оскар

Никълсън ще участва в римейк на филма "Тони Ердман" 

Джак Никълсън се завръща на големият екран. Легендата ще участва в планирания римейк на германския филм "Тони Ердман", който е номиниран за награда "Оскар", съобщи ДПА.

В продукцията ще участва и актрисата Кристен Уиг. Режисьорът още не е избран. Сценаристката, режисьорка и продуцентка на германския оригинал Марен Аде, ще е изпълнителен продуцент и на англоезичната версия.

"Тони Ердман" е номиниран за награда "Оскар" за най-добър чуждоезичен филм. Той е за баща със склонност към неуместни шеги, който се опитва да разведри живота на претоварената си от работа дъщеря.

Джак Никълсън, който е на 79 години, не се е снимал във филм от 2010 г. Неговият приятел, актьорът Питър Фонда каза миналия месец, че той на практика вече се е оттеглил от киното.

През 60-годишната си кариера Никълсън е номиниран 12 пъти за награда "Оскар". Печели три пъти за "Полет над кукувиче гнездо", "Колкото толкова" и "Думи на обич". Той има и седем награди "Златен глобус", включително и почетната "Сесил Б. де Мил" за цялостни постижения


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    1 0 Отговор
    Най-големият!!!