488 0

Откриват изложба "Различни"

Калина Петрова

На 13 февруари (понеделник) от 18:00 ч. в галерия „Сердика“, ул. „Самуил“ 90 Б се открива "Различни" - изложба живопис на Цветелина Цонева и Тихомир Витков.

Изложбата ще бъде представена от 13 до 27 февруари 2017 г. в галерия "Сердика", новото културно пространство на Женския пазар.

"Различни" е изложба, която обединява творби и творчески търсения на двама автори, възпитаници на Художествената гимназия "Илия Петров" в София.

Тихомир Витков е роден през 1964 г. в гр. Ловеч. 1983 г. завършва Художествена гимназия – гр. София. От 1999 е член на СБХ. Основател на Сдружение „Синя зона“, организация на художници с физически увреждания. Участва във всички изяви на СБХ – Ловеч и в колективни изложби в страната. Има над 15 самостоятелни изложби. Негови картини притежават частни колекционери в страната и чужбина.

Цветелина Цонева е родена в Попово. Учила е в Национална художествена гимназия „Илия Петров“, София. Участвала е в много пленери и изложби, както и в събития и дейности на "Синя зона". Работи и твори в София. Има собствена галерия.

София / България


Напиши коментар:


Публикувай