537 0

„Психо“ в Сатирата

Венцислав Михайлов

Албена Павлова е звездата в ексцентричната английска комедия „Психо” от Джо Ортън. Премиерата е на 20-ти февруари, понеделник, на голяма сцена. Кирил Бояджиев и младата звезда на театъра Рада Кайрякова са в другите главни роли.

Доктор Прентис /в ролята Кирил Бояджиев/ си търси нова секретарка. Тя може и да е скарана с машинописа, но има шанс да заеме работното място след основен медицински преглед, ако свали всичките си дрехи…В ролята на кандидатката за секретарка ще видим младата Рада Кайрякова. Интервюто за работа обаче е прекъснато от ненавременната поява на госпожа Прентис – изпълнена от невероятната Албена Павлова. Покрай опитите на доктора да оправдае голата жена в кабинета си се отприщва лавина от недоразумения. Това в една психиатрия може и да изглежда нормално, но пред самия психиатър надвисва заплахата сам да бъде обявен за ненормален.

В останалите роли ще видим: Мартин Каров, Пламен Великов и Явор Борисов. Сценограф на спектакъла е Чайка Петрушева. Режисьор на спектакъла е Николай Младенов. Предпремиерата е на 19-ти февруари, неделя.

Следващите дати на „Психо“ са: 26-ти февруари, неделя, 11-ти март, събота и 23- ти март, четвъртък.

Повече информация ще намерите в прикачения файл. Автор на снимките е Елена Ненкова.

България


Напиши коментар:


Публикувай