13 Февруари, 2017 23:00 853 0

„Психо“ в Сатирата

  • психо-
  • сатира-
  • театър

Албена Павлова е звездата в ексцентричната английска комедия „Психо” от Джо Ортън. Премиерата е на 20-ти февруари, понеделник, на голяма сцена. Кирил Бояджиев и младата звезда на театъра Рада Кайрякова са в другите главни роли.

Доктор Прентис /в ролята Кирил Бояджиев/ си търси нова секретарка. Тя може и да е скарана с машинописа, но има шанс да заеме работното място след основен медицински преглед, ако свали всичките си дрехи…В ролята на кандидатката за секретарка ще видим младата Рада Кайрякова. Интервюто за работа обаче е прекъснато от ненавременната поява на госпожа Прентис – изпълнена от невероятната Албена Павлова. Покрай опитите на доктора да оправдае голата жена в кабинета си се отприщва лавина от недоразумения. Това в една психиатрия може и да изглежда нормално, но пред самия психиатър надвисва заплахата сам да бъде обявен за ненормален.

В останалите роли ще видим: Мартин Каров, Пламен Великов и Явор Борисов. Сценограф на спектакъла е Чайка Петрушева. Режисьор на спектакъла е Николай Младенов. Предпремиерата е на 19-ти февруари, неделя.

Следващите дати на „Психо“ са: 26-ти февруари, неделя, 11-ти март, събота и 23- ти март, четвъртък.

Повече информация ще намерите в прикачения файл. Автор на снимките е Елена Ненкова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА