1 188 0

Хан Соло отново подкара "Хилядолетния сокол" 

Олдън Ерънрайх ще изиграе младия капитан Соло в самостоятелния филм за героя

Анатоли Стайков

Хан Соло се завърна в пилотската кабина на "Хилядолетния сокол" - за първата официална снимка от следващия самостоятелен филм, чието действие се развива във вселената на "Междузвездни войни" и проследява приключенията на младия контрабандист, предаде Си Ен Ен.

Фотографията, публикувана в официалния акаунт на "Междузвездни войни" в Туитър, показва актьора Олдън Ерънрайх, когото зрителите ще видят като младия Хан Соло, заобиколен от Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Доналд Глоувър, режисьорите Фил Лорд и Кристофър Милър и финландския баскетболист Йонас Суотамо в костюма на Чубака.

Харелсън ще се превъплъти в образа на ментора на младия Соло, а Глоувър ще играе младия Ландо Калризиан. Ролите на дамите засега остават загадка.

От публикацията става ясно, че снимките за продукцията са започнали в понеделник в лондонските студиа "Пайнууд". Очаква се филмът за приключенията на младия Хан Соло да излезе на екран през май 2018 г.

Реакциите на феновете след публикуването на първата официална снимка не закъсняха. Заклетите почитатели, за които съществува само един Хан Соло - Харисън Форд, не пропускат да отбележат язвително, че сред фигуриращите на снимката никой не прилича на прочутия контрабандист.

Други коментират публикацията с култовата фраза "Имам лошо предчувствие за това" от космическата поредица.

Не липсват и коментари от типа, че присъстващите на снимката приличат повече на служители в заведение от верига за бързо хранене.

Други не толкова крайно настроени фенове изразяват надежда, че от филма за приключенията на младия Хан Соло "все пак ще излезе нещо". Част от почитателите отбелязват, че са имали лошо предчувствие и за първия спин-оф - "Rogue One: История от Междузвездни войни", което впоследствие не се е оправдало.

Star Wars: First picture of Han Solo film team released https://t.co/Gguxf1a4aZ #breakingnews pic.twitter.com/E3BgrZ3Sfa

— Breaking News Europe (@timesofnewseu) 22 февруари 2017 г.

САЩ

Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай