Last news in Fakti

25 Февруари, 2017 01:45 887 0

Доналд Тръмп няма да гледа наградите "Оскар"

  • доналд тръмп-
  • оскар-
  • сащ

Той ще бъде домакин на бал

Президентът на САЩ Доналд Тръмп няма да гледа церемонията по връчването на наградите „Оскар“, съобщи „Гардиън“.

Това беше обявено от говорителя на Белия Дом Шон Спайсър. По време на церемонията се очаква да има доста критики и коментари към политиката на Тръмп. Известно е, че повечето холивудски звезди застанаха твърдо срещу него по време на предизборната кампания.

„Смятам, че мненията в Холивуд са твърде леви. Да бъда честен, мисля че през този ден президентът ще бъде домакин на бал на губернаторите през тази нощ. Г-жа Тръмп вложи много енергия в организирането на това събитие. Мисля, че президентът и първата дама ще бъдат фокусирани върху това събитие. Така те ще прекарат неделя вечер“, заяви Спайсър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА