802 1

"Тя" на Пол Верховен със "Сезар" за най-добър филм (СНИМКИ)

"Аз, Даниъл Блейк" на британския режисьор Кен Лоуч, получи "Сезар" за най-добър чуждестранен филм

"Тя" на Пол Верховен със "Сезар" за най-добър филм (СНИМКИ)
Снимки:БТА/АР
Анатоли Стайков

Филмът "Тя" на холандския режисьор Пол Верховен получи "Сезар" за най-добър филм, на церемонията по раздаването на френските филмови награди снощи в Париж.

Изпълнителката на главната роля в същия филм Изабел Юпер спечели наградата за най-добра актриса. Юпер наскоро спечели "Златен глобус" за най-добра актриса и е номинирана за наградите "Оскар", които ще бъдат връчени в неделя.

В трилъра "Тя" Изабел Юпер е в образа на насилена жена, преследваща насилника си.

"Аз, Даниъл Блейк" на британския режисьор Кен Лоуч, получи "Сезар" за най-добър чуждестранен филм, на церемонията по раздаването на френските филмови награди снощи в Париж. Лентата спечели "Златната палма" на последния фестивал в Кан.

Популярният американски актьор и режисьор Джордж Клуни получи снощи почетен "Сезар".
В словото си при получаването на приза Клуни призова за защита на свободата в Америка, управлявана от президента Доналд Тръмп.

"Ние се описваме като защитници на свободата, но ние не можем да защитим свободата в чужбина, ако я забравим у дома", заяви актьорът, който неколкократно визира Доналд Тръмп. "Светът преминава през важни промени, но не всички са в правилна посока", каза Клуни, който призова да не се смесва опозицията с нелоялността.

Франция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ъер
    Отговор
    1 12:01  25.02.17
    отвратителен филм

Напиши коментар:


Публикувай