541 2

Цар Симеон II посети изложбата „Срамежливата фотография”

Венцислав Михайлов

Царят беше почетен гост на официалното откриване на фотографската изложба на Пламен Трифонов в галерия “Средец” в София. Представянето беше организирано от Либералния институт за политически анализи, Министерството на културата и Съюза на българските журналисти.

Пламен Трифонов сподели, че снимките са правени в периода 2014-2016 г. и включват портрети на хора от града. Снимките по жанр са типична улична фотография, при която имаме двустранно гласуване на доверие между снимания и снимащия.

От името на организаторите на изложбата г-жа Зинаида Златанова изтъкна: “Либералният институт за политически анализи има за своя цел да подкрепя реализацията на млади хора в различни сфери на обществения живот от политиката до изкуството. Съвременната публичност като Интернет и социалните мрежи са друга сфера във фокуса на ЛИПА. От снимките на Пламен струи добронамереност.”

Авторът лично показа своите работи на Царя и му благодари за подкрепата, която му е оказвал . Това е втората самостоятелна изложба на младия творец. Първата беше преди една година в Двореца “Врана” с любезното домакинство на Царя.

От името на Министерството на културата на изложбата присъства заместник-министърът проф. Боряна Христова.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • додод
  Отговор
  1 21:48  23.03.17
  Няма такъв цар България! Хубаво е да си коригирате заглавието или да го сложите в кавички! Монархията падна с бащата на Симеон Борис! След него цар не сме имали - имахме премиер Симеон дето ни оправи за 800 дена и си оправи имотите в България и си върна дълговете! Така че такъв цар не сме имали и няма и да имаме!
 • Гост
  Отговор
  2 22:47  23.03.17
  Щом започнаха да се навъртат хазартни типове в държавата значи работата не върви на добре. Имам предвид зачестилите публични изяви на царя на рулетката.

Напиши коментар:


Публикувай