Last news in Fakti

3 Април, 2017 04:33 1 011 0

Очите на магьосника се завръщат в България

  • магьосник-
  • българия-
  • очи на магьосник-
  • испанска група

Най-успешната и впечатляваща испанска група ще зарадва родните си фенове в Sofia Live Club

Очите на магьосника се завръщат в България - 1

Част от най-успешната и впечатляваща испанска група Ojos de Brujo (Очи на магьосник), се завръщат на българска сцена.

Харизматичната певица MARINAH и един от най-известните фламенко китаристи на нашето време – CHICUELO ще направят едно музикално пътешествие в света на кубинската румба, фламенкото и джаза. Феновете им ще могат да се насладят на завладяващите им ритми на 30.05.2017, 20:30 ч. в Sofia Live Club, където ще представят нов албум Sintonías.

Със своя общ проект Sintonías, MARINAH & CHICUELO преминават границите между жанровете и обличат традицията с нови цветове и живот. Съучастници на MARINAH & CHICUELO в тяхното музикално приключение са Carlos Sarduy на тромпет, клавишни и конги, Javi Martín на бас и David Domínguez на перкусии.

През 2009 г. гостуването им в България предизвика истинска музикална революция. Шоуто в препълнената зала 1 на НДК бе грандиозено и завладяващо. Запазената марка на Ojos de Brujo е вокалистката MARINAH. Гласът ѝ има силата и дрезгавостта на старото фламенко, но не носи неговата тъга, а колоритната й визия е част от оригиналността на шоуто. MARINAH пише текстовете и композира по-голямата чест от музиката, пее, рапира, свири на кахон и палмас (пляскане с ръце). Тя е не само прекрасна и артистична музикантка, но и жена с крайно неортодоксален имидж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА