Last news in Fakti

16 Април, 2017 23:00 2 034 3

Майкъл Кейн: Brexit е свобода

  • майкъл кейн-
  • brexit-
  • гласува

Той призна, че е подкрепил излизането на Великобритания от ЕС

Майкъл Кейн: Brexit е свобода - 1
Снимка; Shutterstock

Британският актьор Майкъл Кейн призна, че е подкрепил излизането на Великобритания от ЕС по време на референдума в страната през миналата година, съобщи Sky News,.

“Гласувах за излизането от ЕС. Според мен е по-добре да си беден господар, от колкото богат слуга. Не ставаше въпрос за расизъм, имигранти или нещо такова. Ставаше въпрос за свобода.

Политиката винаги е хаотична. В политиката винаги отивате на места, където не сте били преди. Тогава може да се загубите и ще трябва да намерите своя път. Тогава нещата се нареждат. Смятам, че в ЕС има нужда от много важни проблеми, които трябва да бъдат направени“, заяви Кейн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 VWandMercedes

    7 1 Отговор
    "Смятам, че в ЕС има нужда от много важни проблеми, които трябва да бъдат направени“, заяви Кейн."
    Последно ПРОБЛЕМИ или ПРОМЕНИ по скоро?
  • 2 гост

    2 1 Отговор
    Ще усетят тази "свобода" като им праснат едни мита за износ
  • 3 Скептик

    0 0 Отговор
    И какво ще каже, ако шотландците поискат да се почувстват свободни?