Last news in Fakti

18 Април, 2017 23:30 2 006 2

Никълъс Кейдж снима филм на бензиностанция на „ЛУКОЙЛ“

  • лукойл-
  • никълъс кейдж

Никълъс Кейдж снима филм на бензиностанция на „ЛУКОЙЛ“.

По тази причина „ЛУКОЙЛ-България” съобщава, че на 19 април, сряда, от 7:00 до 19:00 ч. столичната бензиностанция Б-01 на бул. „Брюксел” до Аерогара София няма да работи.

На този ден на обекта ще се снима американската кинопродукция “211” с участието на носителя на наградата „Оскар” Никълъс Кейдж. Режисьор и сценарист на лентата е Йорк Шакълтън. Снимките се осъществяват изцяло в България, във филмово студио “Ню Бояна”, както и на различни локации в страната, една от които е бензиностанция ЛУКОЙЛ до Аерогара София.

По време на снимките на цялата територия на обекта няма да се допускат външни лица и автомобили.

Предварително се извиняваме на всички клиенти за причиненото неудобство!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ловеца на поршета

    7 0 Отговор
    Ми то май всеки който реши да зареди от нашите бензиностанции попада в някакъв филм.
  • 2 Радо

    3 0 Отговор
    Т.е. действието ще се развива в Росия, заради кирилицата ша на ползват, нашият човек ще избие всички лоши руснаци и накрая ше взриви бензинджийницата.