1 168 0

Чуйте новия сингъл на Шон Мендес

Малко след премиерата си There’s Nothing Holdin’ Me Back покори музикалните класации

Милена Трачева

Хитовият канадски изпълнител и автор на песни Шон Мендес представя новия си сингъл “There’s Nothing Holdin’ Me Back”. Веднага щом написва парчето, Шон вече знае, че трябва да го издаде, преди да тръгне на световното си турне в подкрепа на албума "Illuminate", който излезе през септември, миналата година.

Новият сингъл не е включен в албума, но идеята на изпълнителя е да зарадва феновете си с нещо ново и свежо като допълнение към песните в последния му албум.

"Нямах търпение да дочакам началото на турнето и реших още сега да представя на всички новия си проект", споделя изпълнителят пред сп. Billboard.

Автор на парчето е самият Шон, който работи по него съвместно със Скот Харис, Джеф Уорбъртън и Теди Гайджър, като последния от тримата е и негов продуцент.

Малко след премиерата си, новият сингъл се изкачи по стълбицата на много музикални класации и зае първото място в чартовете на iTunes в 18 страни.

Първото световно турне в музикалната кариера на Шон Мендес стартира в Европа на 27-ми април, 2017 г. с концерт в Глазгоу, Великобритания. Европейската част от турнето ще продължи до 2-ри юни, 2017 г. и включва още 20 концерта в различни европейски градове. Турнето е в подкрепа на последния албум на изпълнителя — "Illuminate" (2016), който дебютира под номер едно в най-престижната класация за албуми Billboard 200.Напиши коментар:


Публикувай