Last news in Fakti

21 Април, 2017 14:02 1 871 0

Чуйте новия сингъл на Шон Мендес

  • шон мендес-
  • сингъл-
  • песен-
  • световно турне-
  • illuminate

Малко след премиерата си There’s Nothing Holdin’ Me Back покори музикалните класации

Хитовият канадски изпълнител и автор на песни Шон Мендес представя новия си сингъл “There’s Nothing Holdin’ Me Back”. Веднага щом написва парчето, Шон вече знае, че трябва да го издаде, преди да тръгне на световното си турне в подкрепа на албума "Illuminate", който излезе през септември, миналата година.

Новият сингъл не е включен в албума, но идеята на изпълнителя е да зарадва феновете си с нещо ново и свежо като допълнение към песните в последния му албум.

"Нямах търпение да дочакам началото на турнето и реших още сега да представя на всички новия си проект", споделя изпълнителят пред сп. Billboard.

Автор на парчето е самият Шон, който работи по него съвместно със Скот Харис, Джеф Уорбъртън и Теди Гайджър, като последния от тримата е и негов продуцент.

Малко след премиерата си, новият сингъл се изкачи по стълбицата на много музикални класации и зае първото място в чартовете на iTunes в 18 страни.

Първото световно турне в музикалната кариера на Шон Мендес стартира в Европа на 27-ми април, 2017 г. с концерт в Глазгоу, Великобритания. Европейската част от турнето ще продължи до 2-ри юни, 2017 г. и включва още 20 концерта в различни европейски градове. Турнето е в подкрепа на последния албум на изпълнителя — "Illuminate" (2016), който дебютира под номер едно в най-престижната класация за албуми Billboard 200.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА