Last news in Fakti

25 Април, 2017 00:15 1 492 0

13 български песни на финала на „Пролет 2017“

  • концерт-
  • песни-
  • пролет 2017
13 български песни на финала на „Пролет 2017“ - 1

Тази година 13 нови български песни достигнаха до финала в конкурса за нови български поп и рок песни „Пролет 2017“ и за първи път прозвучаха в радиоефира на БНР. По-голяма част от тях са песни на млади и непознати автори и изпълнители, които се състезаваха за вота на музиканти, редактори и журналисти, и разбира се, за този на публиката. Гласуването завърши днес, а утре, на 25 април, ще научим кои са победителите в 48-мото издание на Пролетния конкурс на националното радио.

На гала концерта в Първо студио на БНР във вторник освен първа награда ще бъдат връчени призовете на музикалната журналистическа гилдия, на слушателите, отличието за дебют и многоочакваната специална награда, която ще заведе победителите на един от най-престижните европейски форуми за съвременна музика – „Евросоник“в Холандия.

Входът за галаконцерта е с покани. За всички почитатели на българската поп и рок музика той ще се излъчва на живо като видеострийм по Радио Бинар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА