9 Май, 2017 04:28 1 817 0

Младият папа иска среща с... папата (ВИДЕО)

  • джуд лоу-
  • папа франциск-
  • младият папа-
  • hbo-
  • сериал-
  • пи тринайсети-
  • паоло сорентино

Актьорът Джуд Лоу би искал да си поговори лично с папа Франциск

Младият папа иска среща с... папата (ВИДЕО) - 1
Снимки: Wikipedia

Британският актьор Джуд Лоу, превъплътил се в образа на атипичен глава на Римокатолическата църква в сериала "Младият папа", заяви, че би искал да се срещне с... папа Франциск.

"Много бих искал да се срещна с него, но досега това не бе възможно - каза 44-годишният актьор в интервю за в. "Авенире". - Намирам за чудесен начина, по който папа Франциск успява да обедини международната общност. Великодушието му завладява сърцата на всички и е открито за духовността."

Джуд Лоу изпълнява ролята на въображаемия папа Пи Тринайсети в сериала "Младият папа" на италианския режисьор Паоло Сорентино.

Младият папа иска среща с... папата (ВИДЕО)

Британецът е в образа на 47-годишния итало-американски кардинал Лени Белардо, който за всеобща изненада току-що е избран за папа. Докато кардиналите смятали, че ще си имат работа с папа, когото лесно ще манипулират, Пи Тринайсети демонстрира сложен и лукав характер.

Свръхконсервативен, той пие "Кока-Кола" с вкус на череша, пуши в салоните на Ватикана и се бори с психичната травма, че като дете е бил изоставен от родителите си.

След като първият сезон на сериала бе много успешен в редица страни, сред които Италия, Франция и САЩ, сега се работи над втория му сезон. Снимките са планирани за 2018 г., а излъчването му - за 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА